A Ferrari hivatalosan megerősítette az új nevét.

A Ferrari hivatalosan megerősítette az új nevét.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A pletykák megjelenése után kisvártatva megerősítette a Ferrari, hogy a Hewlett-Packard (HP) lesz az új névadó szponzora. 

A Ferrari hivatalosan megerősítette, hogy az új névadó szponzora a Hewlett-Packard (HP) lesz, röviddel a pletykák kirobbanása után. Ennek köszönhetően a csapat hivatalos neve Scuderia Ferrari HP lesz. Az elmúlt években a Philip Morris-hoz kötődő Mission Winnow volt a névadó szponzor, de ez 2021-ben lejárt.

Az új együttműködés lehetővé teszi a HP számára, hogy hasonló kiemelt státuszban és hozzájárulással szerepeljen az F1-ben, mint az Oracle a Red Bull csapatánál. A HP logója már a következő hétvégi Miami Nagydíjon fel fog tűnni a Ferrari autóin.

Az új partnerrel való együttműködés nemcsak a szponzorációt foglalja magában, hanem szolgáltatásokat is, ideértve a számítástechnikát. Az érdekes lesz látni, hogy a HP-szel történő együttműködés hogyan befolyásolja a csapat stratégiáját és teljesítményét a jövőben, például az autók gumiválasztását illetően. A HP korábban más csapatokkal is kapcsolatban állt, például a Mercedesszel és a Williamsszel is.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések