Kiss Pál Tamás: Martin garantáltan F4-es dobogós lesz

Kiss Pál Tamás: Martin garantáltan F4-es dobogós lesz
Kép forrása: Racingline
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Molnár Martint „rendíthetetlen szorgalma és akaratereje” juttatta el oda, hogy az idei évtől a brit Forma–4-ben versenyezhet.

Molnár Martin hosszú úton járt be az idei évtől a brit F4-ben versenyzőként, de a fő megmérettetés még hátravan. Az ő elsődleges célja a tapasztalatszerzés lesz, melynek során mentorája, Kiss Pál Tamás szerint jó eredményeket is elérhet. Martin az egyik legelismertebb formaautós utánpótlás-sorozatban folytatja karrierjét, Mark Salmon, a Virtuosi Racing csapatvezetőjének büszkeségére.

A 15 éves pilóta elmondta, hogy nagyon várja az előtte álló szezont és a lehetőséget, hogy végrehajtsa azt, amire képes a Virtuosival. Molnár Martin 2018 óta gokartozik, az elmúlt éveket Olaszországban töltötte, és jelentős sikereket ért el a gokartversenyeken, például megnyerte a Winter Cup versenyt. A családja és a támogató partnerek nélkül ez a karrierlépés nem lenne lehetséges, és hálás mindenkinek a lehetőségért.

Martin fejlődése és továbblépése mellett nagy szerepet játszott a Molnár-Patay Sportműhely és a MOTAM Sports Management által vezetett családi és sportszakmai támogatás. A hosszú távú karriertervek kidolgozásában Kiss Pál Tamás menedzselése is kulcsfontosságú volt, és közösen sikerült olyan partnereket kiválasztaniuk, akik segítik Martin egyre fejlődő pályafutását.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések