Az igazság a Monzai futam ébresztőfújásáról – Verstappen titka a háttérben

Az igazság a Monzai futam ébresztőfújásáról – Verstappen titka a háttérben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Max Verstappen szerint meg kell fordítaniuk a mostani folyamatokat, és elmondta, mire utalt, amikor a háttéremberek ébrenlétéről kérdezett.

Max Verstappen szerint vissza kell fordítaniuk a jelenlegi folyamatot, mivel autója „szörnyszülötté” vált a domináns kocsiból. A címvédő zsinórban hat futamot nem nyert, ami a 2020-as idény óta először fordult elő, az Olasz Nagydíj pedig rosszul sikerült számára. Az év elejéhez képest hatalmas kontraszt tapasztalható a Red Bull teljesítményében, és Verstappen szerint ezen változtatniuk kell.
Verstappen rádióüzenete, miszerint felébredhetnének a háttéremberek, arra utal, hogy fontos lenne az ébrenlétük. A verseny közepén Verstappen érdekes üzenetet kapott versenymérnökétől, ami a taktikai beállításokra vonatkozott. Verstappen szerint nem neki kellene megkérdeznie, hanem a csapatnak kellene kontrollálni a dolgokat.
A holland versenyzőnek már a trónfosztásáról is beszélt, mivel Norris folyamatosan pontokat veszít tőle. A konstruktőri összetettben a McLaren lehet az élen a következő forduló végén, ha minden a papírforma szerint alakul.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések