Magyar versenyzőkkel a F1 előszobáiban – izgalmas autóversenyek várnak a hétvégén!

Magyar versenyzőkkel a F1 előszobáiban – izgalmas autóversenyek várnak a hétvégén!
Kép forrása: Racingline
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A juniorok között két magyarnak is szurkolhatunk a hétvégén, Molnár Martin Angliában, Hideg Ádám Spanyolországban folytatja F4-es karrierjét.

A Forma-1 hétvégén pihen, de helyette izgalmas autóversenyek lesznek, például Molnár Martin Angliában, Hideg Ádám pedig Spanyolországban versenyez az F4-ben.

Molnár Martin a Brands Hatch pályán folytatja szezonját a brit Forma–4-ben, csapatával remeklését kezdte a junior autóversenyzésben.

Hideg Ádám a Cram Motorsport csapatával Spanyolországban versenyez az F4-es bajnokságban, ahol már próbálgatta az autót a Formula Winter Series-ben.

A francia F4 kiírásában nincs magyar versenyző, közben Berlinben két futamot rendeznek elektromos autósportban, a WEC Spa-i állomása pedig remek felkészülés Le Mans-ra.

A WEC magyarországi versenye is közeleg júniusban, miközben az amerikai hosszútávú versenyzés Laguna Secában folytatódik.

Az Indy 500 előtt a Cup Series, Xfinity Series és Truck Series is nagyszerű versenyeket kínál, mindamellett Alonso és egy másik pilóta is aggódhat az eltiltás miatt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések