Agyondicsérte az előzéseket: Hornert lenyűgözték Pérez kihívásai a 130R-ben

Agyondicsérte az előzéseket: Hornert lenyűgözték Pérez kihívásai a 130R-ben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


„Nem úgy vezetett, mint akinek három gyereke van” – reagált Sergio Pérez Japán Nagydíjon bemutatott vakmerő előzéseire Christian Horner. Ami teljes mértékben igaz, hiszen négy van neki.

Sergio Pérez remek teljesítményt nyújtott a Japán Nagydíjon, több vakmerő előzést bemutatva Szuzukában, és a második helyen ért célba a Red Bull versenyzőjeként.
Christian Horner, a csapatfőnök, megdicsérte Pérez tempóját és bátorságát az előzések során, bár megjegyezte, hogy a pilóta úgy vezetett, mintha csak három gyereke lenne, holott valójában már négygyermekes apa.
Pérez nem csak Max Verstappen mögött ért célba, de több előzést is be kellett mutatnia a frissebb gumikkal és remek autóval a második hely eléréséhez.
Sajátos módon Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója is elismerően nyilatkozott Pérez idei formajavulásáról, bár a mexikói még nem nyert futamot idén, de számos kettős győzelem esetében is kulcsszerepet játszott.
Pérez válaszul viccesen megjegyezte, hogy apai örömei miatt még erősebb és bátrabb lehet a pályán, és nem tűnt úgy, mintha háromgyerekes szülő lenne az előzéseit bemutatva.
Összességében Pérez kiválóan teljesített a japán futamon, és joggal keltett figyelmet bátor és határozott előzéseivel a versenypályán.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések