A meglepő optimizmus: Hamilton értelmet talál a nehézségekben

A meglepő optimizmus: Hamilton értelmet talál a nehézségekben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A 2024-es F1-es szezon első két futama során a legjobb hat közé kerülni sem tudó Lewis Hamilton szerint a Mercedes idei autója a látszat ellenére nem hordozza elődje betegségeit, és a győzelemre is megvan benne a potenciál.

A hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton szerint, bár nem sikerült még a számára megszokott helyekre kerülnie az idei F1-es szezonban, a Mercedes idei autója rendelkezik a győzelemhez szükséges potenciállal.
A Mercedes csapata a W15-ös modelljével és új koncepciójával optimistán vágott neki az idei évnek, ám eddig csak középszerű eredményeket értek el a szezon első két futamán.
Hamilton elmondása szerint, bár nehézkesen indult az idei szezon a csapatnak, még mindig hisznek abban, hogy az autó rendelkezik a versenygyőzelemre és dobogós helyekre való képességgel.
A Mercedes kísérletező üzemmódba kapcsolt Melbourne-ben, és Hamilton reményei szerint ez az előrelépés észrevehetővé fog válni a következő futamokon.
A köztük és az éllovas Verstappen közötti pontkülönbség nagy, de Hamilton és a csapat továbbra is bizakodva tekintenek a szezon további alakulása elé, és bíznak benne, hogy az autóban rejlő potenciált sikerül majd kihozniuk a következő versenyeken.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések