Molnár Martin briliáns teljesítménye a második F4-es hétvégén

Molnár Martin briliáns teljesítménye a második F4-es hétvégén

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Virtuosi Racing magyar pilótája ismét csapata legjobbja volt, és mindhárom futamot a legjobb tízben fejezte be Brands Hatch-ben.

Molnár Martin három top 10-es eredményt ért el és kétszer a dobogón végzett az újoncok értékelésében a brit Forma-4-ben, csapatával, a Virtuosi Racinggal intenzív versenyhétvégét zárt Brands Hatchben. A magyar fiatal a 15 éves pilóta mindhárom futamot befejezte és kétszer állt az újoncok dobogójára. Az időmérőn és versenyeken csapata legjobbjának bizonyult, rajtolt 11. helyről és végzett a 9. helyen, a harmadik legjobb újoncként az első versenyen.

Vasárnap újabb két futamon kellett helytállnia, mindkétszer javítva az eredményein, előbb a top 10-be jutott, majd újra felállhatott az újoncok dobogóján. Martin emlékeztetett, hogy a nehéz előzések ellenére sikerült hiba nélkül végigmennie, és a 10. helyen beérni a második futamon is. A zárófutamon Martin a legjobb rajtot vette és szintén a 10. helyen végzett, harmadik legjobb újoncként, így pozitívan értékelte a hétvége eredményeit. A fiatal versenyző fejlődést tapasztalt mind a rajtokban, mind a gumimelegítésben és a versenyszituációk kezelésében, bizakodva tekint a következő futamok elé.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések