A Haas tulajdonosáról lehull a zsugorikép a frappáns nagylelkűségével

A Haas tulajdonosáról lehull a zsugorikép a frappáns nagylelkűségével
Kép forrása: Racingline
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Haas új csapatfőnöke, Komacu Ajao azt állítja, Gene Haas megígérte neki, hogy beteszi a szükséges pénzt a csapatba.

A Haas F1 csapat új vezetője, Komacu Ajao elmondta, hogy Gene Haas ígéretet tett arra, hogy biztosítja a szükséges pénzügyi támogatást a csapatnak. Günther Steiner, a korábbi csapatfőnök, kritizálta Haas fukarságát, ami negatív hatással volt a csapat teljesítményére hiányzó befektetések formájában. Ajao szerint Haas világosan jelezte, hogy hajlandó befektetni, de a pénzt felelősen és hatékonyan kell felhasználni.

A jövőre tervezett nagyobb beruházások között szerepel egy új motorhome is, ami fontos lépés lehet a csapat fejlesztése szempontjából. Komacu hangsúlyozta, hogy Haas érdeklődik a csapat iránt és örömmel beszélget velük minden verseny után. A csapat jelenleg a 7. helyen áll a pontversenyben, ami az idei erősebb mezőnyben jelentős teljesítménynek számít.

A Haas tagjai pozitívan fogadták Haas hozzáállását és azt a lehetőséget, hogy fejlődésre, beruházásokra kerüljön sor a csapatnál. A csapat jelenlegi helyzetét látva úgy tűnik, hogy az elkövetkező időszakban pozitív változások várhatók a csapaton belül.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések