Hamilton átállt, vagy csak stílusosan próbál kitűnni? A címet még hatásosabbá teheted azzal, ha valamiféle összefoglalót adsz hozzá és kiemeléseket alkalmazol. Pl. „Hamilton meglepte a világot: Ferrari-overallban száguld a pályán és a paddockban beszél

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


„Hello, én Lewis Hamilton vagyok, a csapatom pedig a Formula… mi is volt? Hogy történhet ez meg még tíz év után is?” – nevet magán a brit.

Lewis Hamilton nevet saját magán, miután nem tudja elismételni a csapatának nevét, ez a felvétel 2023 elejéről származik a Grill the Grid játéksorozat tavalyi forgatásáról. A videón Hamilton a 2035-ös Ferrari csapathoz tartozik, noha csak 2025-től csatlakozik majd hozzájuk. Sok manipulált fotó keringett a Ferrari-szerelésbe öltöztetett Hamiltonról az előző években, de most már mozgóképen is megjelenik a ferraris csapatban. Bár a digitális technológia fejlődése lenyűgöző, valószínűtlen, hogy Hamilton 50 évesen még aktív F1-es pilótaként látható lesz. Fernando Alonso szerint azonban mindez mégsem kizárt a sportágban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések