Aleix Espargaró: A MotoGP-ből Spanyol bajnokság? Lehet, és ez az én legnagyobb örömöm

Aleix Espargaró: A MotoGP-ből Spanyol bajnokság? Lehet, és ez az én legnagyobb örömöm

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Aleix Espargaró nagyon örül annak, hogy Fermín Aldeguer jövő évi bemutatkozásával egy újabb spanyol pilóta debütálhat a MotoGP-ben.

Aleix Espargaró nagyon örül annak, hogy jövőre Fermín Aldeguer új spanyol pilóta debütál a MotoGP-ben, és szerintem ez a jó spanyol tehetségek hosszú évek óta tartó fejlődésének köszönhető. Az Apriliás versenyző elmondta véleményét a portimãói pálya biztonságáról tett változtatásokról is, ami fontos lépés a versenyzők biztonsága érdekében.
Espargaró szerint a ducatis pilóták tehetségét és a csapathoz csatlakozó Fermín Aldeguer potenciálját elismerve örömmel várja a spanyol pilóta érkezését a királykategóriába. A spanyol pilóta kiemelte, hogy a felesleges kavicsok cseréjénél tett intézkedések a pálya biztonságának javításához járultak hozzá, bár még mindig van javítani való ezen a téren.
A Portugál Nagydíj pénteken kezdődik, Espargaró optimista a hétvégével kapcsolatban, szerinte a portimãói pálya kedvez az Aprilia teljesítményének. Az általa említett recordok és eredmények alátámasztják, hogy a csapatnak van esélye a jó eredmények elérésére a hétvégi versenyen.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések