Marc Márquez elárulta, szerinte mely pályákon lehet a legnagyobb esélye az idei futamgyőzelemre

Marc Márquez elárulta, szerinte mely pályákon lehet a legnagyobb esélye az idei futamgyőzelemre

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Marc Márquez úgy véli, három pályán lehet viszonylag nagy esélye arra, hogy 2024-ben futamgyőzelmet szerezzen.

A World Ducati Weekenden Marc Márquez pozitív tapasztalatokat szerzett, és úgy érzi, hogy az elmúlt két évhez képest most már visszatalált a magabiztossága. Kiemelte azt a három pályát, ahol szerinte a legnagyobb esélye van a futamgyőzelemre az idei szezonban. Márquez immáron fél szezont teljesít a Ducatival, és bár még nem nyert versenyt a Gresini csapatával, az élmezőnyben van, és élvezi a motorozást.

Bagnaia nyerte a Ducati háziversenyét, míg Márquez a harmadik helyen végzett egy utolsó kanyaros ütközés után. Márquez először vett részt a World Ducati Weeken, és a versenyen harmadik lett a Race of Championson, bár volt egy incidens Bulega esésével kapcsolatban, amelyről nem tudja, hogy valóban ütköztek-e. A versenyző nagyon pozitívan nyilatkozott az eseményről, és úgy érzi, megtalálta önmagát az idei szezonban.

Még bocsánatot is kért Bulegától az esetet követően. Márquez szerint az idei szezonban van esélye futamgyőzelmet szerezni néhány olyan ellentétes vonalvezetésű pályán, mint például Aragón vagy Phillip Island. Bár a világbajnoki cím elérhetetlennek tűnhet az előző évi motorral, de még mindig bízik abban, hogy egy-egy diadal összejöhet a maradék versenyeken.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések