Bezzecchi nyitott más gyártók fejlődésére, de még bizonytalan az idei lehetőségeit illetően

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Marco Bezzecchi még nem tűzött ki pontos célokat maga elég, viszont attól nem tart, hogy a többi gyártó lenyomja őket a koncessziók által.

Gondolataim azzal kapcsolatban, hogy Marco Bezzecchi még nem tűzött ki konkrét célokat az idei szezonra, és nem tart attól, hogy a többi gyártó túl gyorsan fejlődik a koncessziós jogok miatt, azok, hogy még korai lenne célokat kitűznie, mivel még nem voltak előszezoni tesztek, és az előző szezon eredményei sem feltétlenül garantálják a jövőbeli sikereket.

Bezzecchi jelenleg nyugodt akar maradni és a tesztekre koncentrálni, hogy megismerje a motort és összehangolódjon vele, majd Malajzia után elgondolkodik a célkitűzéseken. A tavalyi sérülése már javulóban van, de a kulcscsontban továbbra is maradni fognak a lemez és a csavarok, ami befolyásolhatja a 2024-es szezonját.

Bezzecchi nem foglalkozik azzal, hogy az új motorral rendelkező versenyzők nagyobb előnyben lesznek-e, és mindent meg fog tenni azért, hogy megverje a többieket. Nem tartja negatív következményeknek az engedményeket, amiket az Aprilia és a KTM is kapott az idei szezonra.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések