Bagnaia komoly figyelmeztetése: Marc Márquez leigazolása lehet sikeres, de akár katasztrófához is vezethet

Bagnaia komoly figyelmeztetése: Marc Márquez leigazolása lehet sikeres, de akár katasztrófához is vezethet

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Francesco Bagnaia elmondta a véleményét arról, hogy a Ducati Marc Márquezt viszi fel a gyári csapatához, majd a szezonjáról is szót ejtett.

Francesco Bagnaia megosztotta a véleményét arról, hogy a Ducati Marc Márquezt hozza a gyári csapatába. Ezen túl beszélt az idei szezonjáról, és elárulta kedvenc királykategóriás motorját. Bagnaia szerint a Ducati jövőre a nyolcszoros világbajnokkal, Márquezzal erősíti sorait. A váltás meglepő volt, mivel sokan Jorge Martínra számítottak, aki jó eredményeket ért el a gyűrűben. Bagnaia is egyetértett a váltásról szóló kritikákkal.

Bagnaia úgy véli, hogy a Ducati elfogadhatatlan döntése lehetőséget ad Márqueznek a csúcshoz közeledésre. Ugyanakkor megemlítette, hogy a váltás kockázatokat is hordozhat magában. Bagnaia hangsúlyozta, hogy az eljövendő szezon dönt a végeredményről. Bagnaia említette, hogy a fiatal tehetségek elvesztése versenyképességi veszteséget jelent a Ducati számára. Összességében Bagnaia elégedett a Jerez-i forduló utáni teljesítményével.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések