Bagnaia további lépésekre szólít fel Martín esetleges csapathoz igazolása ügyében: „Ez nem lenne tisztességes” – P1race.hu

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Francesco Bagnaia a Maláj Nagydíj előtt nyilatkozott a sajtó által feltételezett Jorge Martín – Enea Bastianini cseréről.

A Ducati pilótája, Francesco Bagnaia elmondta a véleményét az Enea Bastianini – Jorge Martín cserével kapcsolatban, és úgy gondolja, hogy nem lenne tisztességes Enea részére egy olyan szezon után, amit az idén átélt. Jorge Martín is megszólalt a témáról, és bevallotta, hogy boldog lenne, ha már jövőre a gyári Ducati csapat tagja lehetne. Bagnaia egyértelműen elmondta, hogy ő nem akar részt venni ilyen típusú döntésekben, és azt javasolja, hogy inkább az érintett versenyzőt kérdezzék meg erről. Martín ügynöke korábban már beismerte, hogy Jorge célja bebiztosítani magának a gyári Ducatit 2025-re és 2026-ra. Martín pedig nyilatkozta, hogy nagyon boldog lenne, ha átkerülhetne a gyári csapathoz, de büszke lenne arra is, ha a Pramac pilótájaként folytathatná a következő szezont.

Tovább a cikkhez

Forrás: P1race

Kapcsolódó bejegyzések