Acosta fájdalmas tapasztalata: ismét eldobták a dobogót

Acosta fájdalmas tapasztalata: ismét eldobták a dobogót

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Pedro Acosta szerint „készen állt a győzelemre” a Katalán Nagydíjon, bukása előtt olyasmire lett figyelmes, amit eddig nem tapasztalt meg.

Pedro Acosta elégedett volt a Katalán Nagydíj hétvégéjén mutatott teljesítményével, de sajnálja, hogy ismét elesett, miközben dobogós helyen haladt. A spanyol versenyző furcsa jelenséget tapasztalt a futam elejétől, ami korábban még sosem fordult elő számára. Acosta zsinórban a második főfutamán bukott a Katalán Nagydíjon, pedig jó tempót produkált és közel volt az élről motorozó Jorge Martínhoz. Bár a győzelemért harcolhatott volna, a dobogóra való esélyét elveszítette a bukásával.
Acosta eldobott egy dobogót, de örül annak, hogy folyamatosan az élmezőnyben voltak, és sok tapasztalatot gyűjtöttek. A verseny során furcsa jelenséget tapasztalt, ami végigkísérte őt, de nem tudta, hogyan befolyásolta a bukását. Acosta a lágy hátsó gumi mellett döntött, amit csak ő, Jack Miller és a két Márquez tett meg, és utóbbiak dobogós helyezést értek el. Acosta szerint készen állt a győzelemre, bár nem biztos benne, hogy azt meg is szerezte volna.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések