Alonso a Red Bullnál? Vizsgáljuk meg alaposabban az F1-es közösséget felrobbantó pletyka körülményeit

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Alonso a Red Bullnál? Vizsgáljuk meg alaposabban az F1-es közösséget felrobbantó pletyka körülményeit

Az elmúlt napokban felmerült pletykák szerint Fernando Alonso visszavonulhat a Forma-1-ből, azonban ez nagyon valószínűtlen a német Motorsport.com értesülése szerint. Alonso az Alpine-tól azért távozott 2022-ben, mert csak egy éves szerződést ajánlottak neki, míg az Aston Martin-nál legalább két évet versenyezhet. Továbbá, az Aston Martin a csapat visszaesése ellenére jó eredményeket mutatott idén, Alonso pedig elégedett a jelenlegi teljesítményével.
Az másik forgatókönyv lehet, hogy Alonso váltja Sergio Perezt a Red Bullnál, de ezt nem erősítették meg hivatalosan, és a csapat álláspontja szerint Perez lesz a versenyzőjük a következő szezonban. Azonban a Red Bull még mindig keresi a megfelelő utódot Perez helyére, és bár Daniel Ricciardo is jelölt lehetne, még mindig vannak kérdőjelek a versenyző kiválasztásával kapcsolatban.
Összefoglalva, jelenleg nincs megerősítve, hogy Alonso visszavonul a Forma-1-ből vagy csapatot vált, és a Red Bull továbbra is vizsgálja a lehetőségeket a versenyzőváltással kapcsolatban.

Tovább a cikkhez

Forrás: hu.motorsport

Kapcsolódó bejegyzések