Max Verstappen: Az új Elvis a Las Vegas-i Nagydíjon

Kép forrása: hu.motorsport
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Nemzetközi sajtóvisszhang a Las Vegas-i Nagydíjról: Verstappen olyan volt, akárcsak Elvis

A nemzetközi sajtó a vegasi hétvégét elemzelve kiemelte, hogy a Red Bull versenyzője, Max Verstappen újabb győzelemmel erősítette uralkodását. A La Gazzetta dello Sport a stílusos felöltözését és a 18. győzelmét emelte ki, valamint megjegyezte, hogy beérheti a további két előtte álló versenyzőt, Lewis Hamiltont és Michael Schumachert. A cikk említést tett Charles Leclerc előzéséről és Carlos Sainz büntetéséről is.

A Sky Sports szerint Verstappen sikeresen átvészelte a büntetést és az ütközést George Russell-lel, megnyerve a kaotikus futamot. Leclerc megakadályozta a Red Bull kettős győzelmét, de a Ferrari taktikai hibát követett el. A lap kiemelte, hogy Verstappen idén is bizonyította, képes leküzdeni minden nehézséget.

A Bild a Forma-1-et tartotta a Las Vegas-i Nagydíj legnagyobb győztesének. Szerintük a verseny felülmúlta az elvárásokat, főleg a futam második felében. Kezdetben úgy tűnt, hogy Verstappen könnyen nyer, de Leclerc megelőzte őt az első etapon, és csak a verseny második felében sikerült visszavenni a vezetést.

Az L’Equipe pedig kiemelte Verstappen és Leclerc teljesítményét, valamint Esteban Ocon szereplését.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések