Hülkenberg megörvendezteti a rajongóit a 12. hely megszerzésével Japánban

Hülkenberg megörvendezteti a rajongóit a 12. hely megszerzésével Japánban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hülkenberg a 12. helyet is megünnepli Japánban

Nico Hülkenberg mindössze minimális hátránnyal maradt le a Japán Nagydíj Q3-as szakaszáról, és bár a Haas versenyzője megelőzte őt, mégis elégedett volt a 12. hellyel. A versenyző elmondta, hogy az autójuknak nem ideális a szuzukai pálya, így örült annak, hogy ilyen jó eredményt értek el. Az időmérő előtt a mérnökök borúlátóak voltak, de Hülkenberg felülmúlta várakozásaikat a 12. helyezésével.

Bár az első szektorban gyengébben teljesített, utolsó szektorban versenyképesek voltak, és a leszorítóerő hiánya is nehezítette a versenyző helyzetét. A német versenyző úgy érzi, hogy még mindig nagy a fejlődési potenciál az autójukban, és reméli, hogy a verseny napján javulni fognak. Hülkenberg örül a tavalyihoz képest elért fejlődésnek, és bízik benne, hogy versenyképesen szerepelhet a Japán Nagydíjon.

Összességében úgy gondolja, hogy a verseny szoros lesz, és alapos csatára számíthatnak a riválisokkal, többek között a Williamsszel és az Alpine-nal. Hülkenberg és a csapat elégedettek az eredményekkel, de továbbra is keményen dolgoznak a csomagjuk javításán.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések