A világbajnok Vettel napja a Porsche 963-ban – Egy nap a galériában

A világbajnok Vettel napja a Porsche 963-ban – Egy nap a galériában
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A négyszeres Forma-1-es világbajnok, Sebastian Vettel 118 kört tett meg a Motorland Aragon pályán, tehát majdnem két Forma-1-es versenyt teljesített. Ez volt az első alkalom, hogy Vettel tesztelte a Porsche 963-as autót, amelyet előző héten már kipróbált a Porsche főhadiszállásán. A tapasztalt versenyzőnek jó előérzete volt már az üléspróba, a simumulátormunka és az első pályán való próba után.

Vettel elmondta, hogy hatalmas élmény vezetni a Porsche 963-ast a Motorland Aragon pályán, azonban el kellett fogadnia, hogy más vezetni ezt az autót, mint a Forma-1-es autókat. A Penske Porschénak Le Mans-ban áll rajthoz egy harmadik autó is, amelyet Mathieu Jaminet vezet majd.

A Porsche gyári versenyzői nagy segítséget nyújtottak Vettelnek az autó megismerésében, és az autó beállításaiban. Vettel értékelte a támogatást, mivel egy olyan legendás pilótának tanulhatott, mint Vettel. Sok pozitív visszajelzést kapott a teszt alatt, amely jó jel a Porsche Motorsport számára is. A galériában található képek segítségével megtekinthetjük, hogy Vettel milyen sikerrel vezette a Porsche 963-ast a pályán.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések