Az F1 Manager 2024 bemutatása: Készíts saját csapatot a create-a-team móddal!

Az F1 Manager 2024 bemutatása: Készíts saját csapatot a create-a-team móddal!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Bemutatták az F1 Manager 2024-et, benne a create-a-team móddal

Az F1 Manager videojáték legújabb, 2024-es kiadása idén nyáron érkezik, ahogy az várható volt, benne lesz a jelenlegi Forma-1-es, Forma-2-es és Forma-3-as mezőny. A játékban olyan szereplőket vehetsz át csapatfőnökként, mint Toto Wolff vagy Fred Vasseur. A feladatod lesz a pénzeszközök elosztása, az autófejlesztés, valamint a versenyeken a stratégiai döntések meghozatala.

Az új F1 Manager játéknál lesz egy versenyzői piaci rendszer, ahol tehetségkutatás és szerződéstárgyalások is fontosak. Cél, hogy egy meglévő csapatot bajnokká formálj több szezonon keresztül. Újdonság a versenyzők és a személyzet „mentalitási” rendszere, aminek következtében motivációjuk is számít. A játék hitelességét növelik a mechanikai hibák és a naturalisztikusabb versenyanimációk.

A legnagyobb újdonság a Create-a-team mód, ahol saját F1-es csapatot hozhatsz létre. A tervek szerint lehetőséged lesz szponzorokat, nevet és festést testre szabni. Az F1 Manager 2024 júniusban jelenik meg, ára 29,99 font/34,99 dollár/34,99 euró lesz, elérhető lesz PC-re és konzolokra.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések