Az F1 szakértő Wolff értékelése: ‘Ez jól összefoglalta a szezonunkat’

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Toto Wolff úgy érzi, hogy a Las Vegas-i Nagydíjon átélt hullámvasút tökéletes összefoglalta az egész szezonjukat. Még a dobogót is elcsíphették volna.

A Mercedes Formula-1-es csapata újabb gyenge hétvégén van túl, aminek következtében a Ferrarival szembeni előnyük csak négy pontra csökkent a konstruktőri világbajnokság második helyéért folytatott harcban. A csapatfőnök elégedetlen az elért eredményekkel, és úgy gondolja, hogy sokkal többet kellett volna elérniük Las Vegasban.
Lewis Hamilton a rajtnál Alonso balesete miatt visszaesett, majd egy későbbi incidens során defektet kapott. Russell a negyedik helyen ért célba, de Verstappen elleni ütközés miatt büntetést kapott és visszaesett a nyolcadik pozícióba.
Toto Wolff szerint ez a verseny jól összefoglalja az egész szezonjukat. Bár gyors az autójuk és Hamilton is a leggyorsabbak közé tartozott, a csapat több balesetbe is keveredett. Így nem lehet versenyeket nyerni, és csak a hetedik-nyolcadik helyeken végeztek, pedig legalább egy dobogós helyezést kellett volna elérniük.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések