Váratlan fordulatok és izgalmas lehetőségek a mai F1-es hírekben

Váratlan fordulatok és izgalmas lehetőségek a mai F1-es hírekben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Max Verstappen és Lando Norris csatája, a Williams öröme, Charles Leclerc kihívása, az Alpine új koncepciója és Oscar Piastri törött bordája – erről szóltak a mai F1-es hírek.

Lewis Hamilton szerint óriási kihívást jelent Lando Norrisnak, hogy megelőzze Max Verstappent a bajnoki pontversenyben, mivel a Red Bull nagyon erős teljesítményt nyújt. Norris szerint valószínű, hogy a jövőben többször is összecsap majd Verstappennel a pályán. A McLaren pilótái jelenleg jó alapokon dolgozhatnak az autójukkal a wokingi központban.

Oscar Piastri Instagram-posztban árulta el, hogy csonttörésével küzdött hetekig, míg Gabriel Bortoleto elárulta, hogy más F1-es csapatok is érdeklődhetnek a McLaren juniorpilótája iránt. Charles Leclerc, aki nem tart Lewis Hamilton érkezésétől, alig várja, hogy tapasztalatokat szerezzen a hétszeres világbajnoktól a Ferrari csapatában.

A Williams csapatfőnöke, James Vowles elmesélte, hogy milyen lelkesedéssel fogadták Carlos Sainz érkezését, és hogyan motiválja őket a spanyol versenyző. Pierre Gasly bevallotta, hogy nem indultak jól az új csapatkoncepcióval, de bízik benne, hogy a jövőben ezek a döntések meghozzák a várt eredményeket.

A VCARB vezetője, Laurent Mekies szerint Daniel Ricciardo csökkentette a hátrányát és visszatért régi formájához az idei szezonban, amikor a körülmények megfelelőek voltak, és bízik benne, hogy továbbra is erős teljesítményt tud nyújtani a versenyeken.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések