A Williams-diák és paraguayi pilóta diadala a junior időmérőkön

A Williams-diák és paraguayi pilóta diadala a junior időmérőkön

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nem csak az F1-esek (sprint)kvalifikálnak ma: az F3 időmérőjén a Williams juniorja szerzett pole-t, az F2-ben pedig egy paraguayi versenyző is odafért az első sorba.

Az osztrák időmérőkön a Formula-3-ban Luke Browning szerezte meg a pole-pozíciót a Williams-akadémia támogatásával, miközben Noel León a VAR csapatával átvette az első helyet a friss gumikra váltás előtt. A Premák csapat remek teljesítményt nyújtott, mindhárom pilótájuk az első öt között végzett, a második helyen Arvid Lindblad, a negyediken Gabriele Mini, az ötödiken pedig Dino Beganovic zárt. Az MP Motorsport versenyzője, Tim Tramnitz lett a harmadik.

A Formula-2 időmérőjét Denis Hauger nyerte meg az MP Motorsport színeiben, miután a bajnoki éllovas Paul Aron hibázott a záró percekben. A meglepetés a második helyen álló AIX csapat paraguayi versenyzője, Joshua Dürksen, míg a harmadik helyen a McLaren fiatalja, Gabriel Bortoleto végzett. A Mercedes pilótája, Andrea Kimi Antonelli csak a 16. helyet szerezte meg, míg a Ferrari-junior, Oliver Bearman a kilencedikre került.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések