A gyorsaság visszahívása: Vettel az F1-es visszatérésről

A gyorsaság visszahívása: Vettel az F1-es visszatérésről

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Minden a csomagtól függ, beszélt Toto Wolff-fal, de másokkal is: ismét egy esetleges F1-es visszatérés lehetőségéről beszélt a négyszeres világbajnok.

Sebastian Vettel 2022 végén búcsút intett a Formula-1-nek, de még mindig aktív az autósportban, például a Porsche WEC-autóját is tesztelte nemrégiben. Nem zárja ki a lehetőségét, hogy részt vegyen a Le Mans-i 24 órás versenyen. Egy esetleges F1-es visszatérés sem kizárt Vettel részéről, bár hangsúlyozza, hogy a döntés a helyzetétől és a csomag-teljesítményétől függ. A Mercedes ülésére vonatkozóan is beszélt Vettel, de nem feltétlenül Lewis Hamilton utódjelöltjeként.

A család fontos szerepet játszik Vettel lehetséges visszatérésének mérlegelésében, a gyerekei nem biztos, hogy támogatnák a visszatérést. A sportban való folytatás lehetősége továbbra is nyitott marad, de a döntésében a családja véleményét is figyelembe veszi. Vettel elmondása szerint még mindig fiatalnak érzi magát a sportban, és bár a lehetőségek nyitva állnak, nagy döntés előtt áll, melyben számos tényezőt figyelembe kell vennie.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések