Az F1-es Versenynaptár Friss Hírei: Alonso Teljes Gőzzel Pénteken

Az F1-es Versenynaptár Friss Hírei: Alonso Teljes Gőzzel Pénteken

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Megérkezett a jövő évi versenynaptár, s ma is sok szó esett Fernando Alonsóról – ez volt a péntek a két fő témája, de persze másról is szó esik esti összefoglalónkban.

Az F1-ben 2025-re megerősítették a 24 futamos versenynaptárt, melyet Ausztráliában nyitnak meg, a Magyar Nagydíj pedig augusztus elején lesz. Fernando Alonsóval a Honda meghosszabbította a szerződést 2026-ig az Aston Martinnal. FormulaPluszban megjelent egy cikk véleményekkel, valamint szavazást indítottak Alonsó döntéséről.

Az 45 éves Alonsó hosszabbítása után készült egy videó, mely felveti, hogy hol fog elhelyezkedni az F1 veteránjainak rangsorában. Az Aston Martin jelenleg Max Verstappennel működik együtt, de vajon megpróbálnak-e valaha a hollandot magukhoz csábítani? Lewis Hamiltonot a Ferrari elnöke leigazolta, de még jövőre érkezik csak, és már most vannak nagy várakozásai.

Ralf Schumacher szerint zűrzavar van a Mercedesszel, míg Alex Albon a Williams káoszban bízik. Jake Dennis beskorában az F1-be vágyó csapat mellett szólalt fel, míg Lando Norris lehetségesnek tartja, hogy soha nem hagyja ott a McLarent. MotoGP hétvégén lesz, ahol örömmel fogadták a Liberty Media érkezését. Michelisz Norbert Hyundaijának 2024-es festését bemutatták, míg a Lynk & Co. négy pilótát jelentett be a túraautók világában.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések