Az okos szemmel: Vasseur elemzése a Ferrariról, miközben rekordbevételeket könyveltek el Las Vegasban – vasárnap

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Vasseur elárulta, hogy mi a legnagyobb probléma a Ferrarinál, a McLarennél az új csapatfőnököt éltették, Hamilton pedig a gázai háborúról beszélt.

Sergio Perez vezeti a büntetőpontlistát a 2023-as Formula-1-es szezon után, de más versenyzők is veszélyben vannak.
Lewis Hamilton beszélt a Gázai övezetben zajló háborúról, és fontos szerepet játszik az F1-es mezőny nyilvános véleményformálójaként.
Lando Norris és a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown Andrea Stella, a Ferrari korábbi versenymérnökét emelte ki a McLaren 2023-as feltámadásában.
A Ferrari nehéz szezont zárt, bár egyetlen győzelmet arattak a Red Bull mellett, nem sikerült megszerezniük a második helyet a bajnokságban. Vasseur elárulta, hogy mi a legnagyobb probléma a csapatnál.
Daniel Ricciardo 2018-ban elutasított egy szerződést a Red Bullnál, amely egyenlő bért biztosított volna neki Max Verstappennel. Christian Horner felidézte az akkori eseményeket.
A Williams volt az utolsó csapat, amely bejelentette a 2024-es felállását, így minden versenyző helyét biztosították a következő szezonra. Azonban az ezutáni időszakban még sok versenyző sorsa bizonytalan.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések