Verstappen: Van, amikor győzünk és van, amikor nem – A versenyző filozófiája a siker és az akadályokról

Verstappen: Van, amikor győzünk és van, amikor nem – A versenyző filozófiája a siker és az akadályokról
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A holland küzdelmes futamot teljesített, mégsem csalódott – nehéz hétvégén vannak túl, így elégedett a második hellyel. Azonban a McLaren remeklése keményebb munkára ösztönzi őket.

„Az 2024-es Miami Nagydíj hatalmas meglepetése volt, hogy a címvédő Max Verstappen rajtavesztett a Logan Sargeant és Kevin Magnussen ütközéséből eredő biztonsági autós fázisban. Ennek köszönhetően Lando Norris, az első győzelmét elérő versenyző, megelőzte őt a kerékcseréje után, és megnyerte a versenyt. Verstappen nem tudott eltávolodni Norris-tól az újrakezdés során, végül a második helyen végzett hét másodperces hátránnyal.”

„A holland versenyző elmondta, hogy a közepes abroncsokon nem érezte az autót igazán, és a McLarenek nagyon gyorsak voltak. Az RB20-assal kapcsolatban Verstappen azt mondta, vagy túl- vagy éppen alulkormányozott volt az autó, és alig volt tapadása. A McLaren fejlesztései kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, ezért az Red Bull-nak is több munkát kell beletenni a versenytempó javítása érdekében.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések