Sainz a Mercedes figyelmének középpontjában: Wolff véleményváltozása?

Sainz a Mercedes figyelmének középpontjában: Wolff véleményváltozása?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Toto Wolff szavai alapján mégis elképzelhető, hogy a spanyol is jelölt a 2025-ös F1-es ülésükre: Antonelli teljesítményéről is más megvilágításban beszélt.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff korábban Andrea Kimi Antonelli számított, de most úgy tűnik, változott a véleménye, és esélyt adna Carlos Sainznek is. Wolff kiemelte, hogy bár Antonelli sokat fejlődött és nagy a nyomás rajta, még mindig csak 17 éves és kell neki idő a tanuláshoz. A pilótapiac dinamikus és érdekes, de szeretnének hosszú távú kapcsolatot kiépíteni a kiválasztott versenyzővel.

A Williams vezetője, James Vowles szerint Sainz egy világklasszis pilóta, és bár nincs sürgés a döntésre, szeptember előtt tisztázódni fog a helyzet. Fontos számukra a hosszú távú együttműködés és az, hogy mindkét fél azonos irányba haladjon. Vowles elmondta, hogy az alternatív tervek is készen állnak, ha Sainz másik csapatot választ. Wolff pedig megjegyezte, hogy mindig vannak terveik a Williams főnökének, de ők már az „Y vagy Z” tervnél járnak.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések