Az új arcok a Forma-1 világában – pénteki friss hírek

Az új arcok a Forma-1 világában – pénteki friss hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ötös élcsoport és bukdácsoló Hülkenberg a Holland Nagydíj szabadedzésein, bejelentette Jack Doohant az Alpine, Wolff és Horner nyilatkozatára is felkaptuk a fejünket.

A Holland Nagydíj szabadedzésekkel folytatódott az F1 szezon, az Alpine bejelentése szerint 2025-ben újonc csapattársat kap Gasly. Jack Doohan a francia istálló új versenyzője lesz, helyettesítve Esteban Ocont.
A Haas F1-vel kapcsolatos hír, hogy bírósági eljárás indult a csapat ellen, egy korábbi szponzori tartozás miatt Hollandiában. A Haas a tartozást teljes mértékben meg fogja fizetni az Uralkalinak.
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner megvédte a döntést, hogy továbbra is Sergio Perez vezet egyik autójukban. Horner kifejtette, hogy szerinte Perez az egyetlen megfelelő versenyző a helyére a jelenlegi lehetőségek közül.
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elárulta, hogy voltak tárgyalások Max Verstappennel a csatlakozásáról a csapathoz 2025-re, de végül a döntés megszületett és marad a Red Bullnál. Wolff megerősítette, hogy Verstappen és menedzsmentje egyenesen és őszintén kommunikáltak velük, és bár tárgyalások voltak, végül a Mercedes saját döntést hozott.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések