Ügyviteli szoftverek pályázati pénzből

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ügyviteli szoftverek pályázati pénzből

A pályázatok pontos benyújtásához és a megfelelő pályázatok kiválasztásához jártasságra van szükség. Nagyobb vállalkozások külön szakemberekkel foglalkoznak, akik a pályázatírásra és figyelésre specializálódtak.

A mikro-, kis- és középvállalkozásoknak évente számos lehetőségük van pályázatokra, közülük a GINOP Plusz és a DIMOP Plusz a legkiemelkedőbb. Ezek keretében például vállalatirányítási rendszereket, például a D4S-t lehet beszerezni.

A GINOP Plusz a magyar vállalkozások támogatását célozza a technológiai és működési megújításon keresztül. A DIMOP Plusz pedig a digitális fejlesztéseket célozza, mint például az innovatív gazdasági átalakulás és a digitális kompetenciák fejlesztése.

A pályázatokra jelentkezéshez megéri kapcsolatot keresni olyan cégekkel, amelyek informatikai szolgáltatásokkal és digitalizációs pályázatokkal foglalkoznak. Ezután a vállalatirányítási rendszert szállító céggel kell együttműködni.

A folyamat során fontos információkat kell megadni a saját cégről a pályázatírónak, és ki kell választani, hogy mely modulok és funkciók segítik majd a mindennapos ügyvitelt. A dokumentáció beadása utáni várakozás kezdődik, és sikeres elbírálás esetén néhány szállító átvállalja a pályázatírói költségeket.

Fontos figyelni a pályázatokat, mert gyakran csak rövid idő áll rendelkezésre a benyújtásra. Érdemes tehát előre elkészíteni a teljes dokumentációt.

A világunk digitalizáció felé halad, ezért érdemes beszerezni egy vállalatirányítási rendszert.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula.hu

Kapcsolódó bejegyzések