Az ideális futócipő megtalálásának kulcsai: hasznos tippek és tanácsok

Az ideális futócipő megtalálásának kulcsai: hasznos tippek és tanácsok

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Amikor futócipőt választunk, sokat nyomnak a latba a vélemények, értékelések. Érdemes időt szánni ezek elolvasására, hogy jobban megismerjük az egyes lábbeliket.

A futócipők kiválasztásakor fontos több szempontból megvizsgálni az előnyöket és hátrányokat, még ha az első látásra szerelem is. Az objektív értékelések, például a Cipőteszt futócipő értékelése, segíthetnek a döntésben a hosszú távú használat szempontjából. Egy magyar kutatás szerint az Asics a legnépszerűbb futócipő márka itthon, de a Hoka és a Nike is a legkedveltebbek között van.

A felmérésből kiderül, hogy a futók átlagosan két pár futócipővel rendelkeznek, és átlagosan 36.000 Ft-ot költenek egy cipőre, függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Az online vásárlások népszerűsége ellenére sokan offline, boltban választanak futócipőt, de akad olyan is, aki mindkét csatornát igénybe veszi.

A futók jelentős része akkor szokott új futócipőt vásárolni, amikor az állaga megváltozik vagy akcióban van. Fontos tehát a cipő minősége és az ár egyaránt. A Cipőteszt.hu oldalon részletes cikkeket találhatsz a futócipőkről, valamint szűrő cipőkereső is segíthet az ideális lábbeli kiválasztásában.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések