Hamilton ajánlása: kell-e a Mercedestől egy további igazolás?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Mercedes teljesítheti Lewis Hamilton egyik legnagyobb kívánságát a 2024-es F1-es autón, emellett pedig sok minden más is változni fog.

A Mercedes tervezőcsapata James Allison vezetésével orvosolni fogja Lewis Hamilton üléspozíciójával kapcsolatos problémát, melyre a versenyző többször panaszkodott. Ezúttal figyelembe vették Hamilton kéréseit, és a 2024-es autóba már az általa kívánt módosításokat fogják beépíteni. Hamilton sok időt tölt a gyárban, hogy felügyelje az autó fejlesztését, és reményei szerint ennek eredményeként véget vethet a hosszú nyeretlenségének, mely a 2021-es Szaúd-arábiai Nagydíj óta tart.

A tervezett változtatások közé tartozik az üléspozíció mellett a váltó átalakítása, mely a kasztni módosításához vezet. Emellett új első és hátsó felfüggesztést is terveznek beépíteni a gépbe, valamint aerodinamikai változtatásokat is terveznek a karosszérián. A Mercedes a módosított váltótól azt várja, hogy a szívóhatású autó padlólemezének kialakítását kedvezőbben tudják megoldani, míg az újragondolt hátsó felfüggesztés segítségével a gép súlyeloszlását javíthatják, ezáltal stabilabb autót biztosítva.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések