Hamilton bölcs döntése: búcsú Bonótól az új lehetőségért

Hamilton bölcs döntése: búcsú Bonótól az új lehetőségért

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Mercedesnél töltött éveit végigkísérő versenymérnökétől búcsúzik a hétszeres világbajnok a szezon végén – a brit szerint a lehető legoptimálisabb döntés született.

Peter Bonnington 2013 óta Lewis Hamilton versenymérnöke volt, akinek segítségével hat világbajnoki címet szerzett. A Ferrarihoz való átigazolással Bonnington és Hamilton együttműködése véget ért, de Bonningtont a Mercedes versenymérnökévé nevezték ki. Hamilton elmondta, hogy komoly beszélgetések nem voltak a Ferrarihoz igazolásról, de most új versenymérnökkel kell majd együtt dolgoznia. Fontosnak tartja a közös munka működőképességét és a gördülékeny kommunikációt.

Hamilton kijelentette, hogy jelenleg nem fontolgatja az átigazolást a szezon közbeni csapattól, és úgy érzi, mindenki ilyenkor nehéz döntések elé néz. Bonnington előléptetését Hamilton a lehető legjobb döntésnek tartja, és örül annak, hogy mérnöke marad a csapatnál. A pilóta biztos benne, hogy Bonnington továbbra is kiválóan fog teljesíteni a Mercedesnél. Hamilton hangsúlyozza, hogy Bonningtonnal mindig családként fognak egymásra tekinteni, és közös céljuk a szezon erős befejezése.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések