Szelfizz a Rykerrel és nyerj: A Romantika és Versengés Egerben az AMTS-en!

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Szelfizz a Rykerrel és nyerj az AMTS-en! Ezzel az akcióval veszik kezdetét március 22 és 24- között, a Can-Am Ryker 5 éves szülinapi programjai – tudtuk meg a Can-Am márkát Magyarországon forgalmazó Jet Power Hungary Kft. kereskedelmi igazgatójától.

A Jet Power Hungary idén a hölgyeket célozza meg akcióikkal, hiszen a Ryker és a Spyder járművek a világon a legnépszerűbbek a női vásárlók körében. Ezek a járművek dögösek és szexik, és a hölgyek tulajdonosai igazi trendik a közúti forgalomban. Emellett kedvező áron kaphatók, és a Rotax blokkal és hajtáslánccal szerelt osztrák technológiának köszönhetően megbízhatóak és tartósak.

A Jet Power Hungary a Can-Am márka rajongóit márciusban a Hungexpo-ban várja látványos standjával. A hölgyek számára selfie versenyt szerveznek, a legjobb fotót készítők pedig ajándékot kapnak, beleértve a Can-Am ruhakollekció exkluzív darabjait is.

Az importőrcég szeretné felkérni NaNa-t, a www.csajokamotoron.hu főszerkesztőjét, hogy legyen a Can-Am Ryker ötéves csajos szülinapjának mentoraként. Továbbá terveznek hasonló szelfi akciókat hölgyeknek a Rykerrel Egerben és egy Balaton parti kikötőben is.

A Jet Power Hungary fontosnak tartja a környezet, a természet és az állatok védelmét, ezért öt őshonos fa elültetésével emlékezetessé teszik a Ryker eddigi öt sikeres évét, és együttműködnek a Szurkolók az állatokért mozgalommal és a Macskaárvaház Alapítvánnyal.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések