A dinamikus fejlődés új korszakát nyitja meg a Mercedes csapatfőnöke

A dinamikus fejlődés új korszakát nyitja meg a Mercedes csapatfőnöke

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Minden versenyre hoztak és hozni is fognak újításokat, ígéri a Mercedes F1-es vezére, aki biztos benne: még idén erőből is győzelemért fognak harcolni.

A vasárnapi Formula-1-es Osztrák Nagydíjon a Mercedes győzött, de a sikerhez szükség volt Max Verstappen és Lando Norris ütközésére is. George Russell győzelméhez azonban hozzátartozott, hogy helyes időben volt a megfelelő helyen. A Mercedes csapata az utóbbi nagydíjakon jelentős előrelépést mutatott: az új fejlesztéseknek köszönhetően nem sokkal maradnak el a Red Bulltól és a McLarentől.

Toto Wolff csapatfőnök szerint az agresszív fejlesztési ütem tovább folytatódik a Mercedesnél, aminek köszönhetően a csapat sosem látott tempóval fejleszt. Reményeik szerint a nyári szünetig még nagyobb lépést tehetnek előre. Wolff bizakodó abban is, hogy az idei szezonban erőből is képesek lesznek küzdeni a győzelmekért, nem csak riválisaik hibáit kihasználva.

A Mercedes harmadik leggyorsabb autónak bizonyult az utóbbi hétvégéken, ami pozitív lendületet ad a csapatnak. A győzelem azt jelenti, hogy idén már négy különböző csapat nyert futamot, és a Mercedes célja az, hogy valós teljesítmény alapján is győzelmi esélyekkel versenyezzen. Wolff határozottan látni véli a Mercedes lendületét és az elszántságot a győzelemre való harcban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések