A Mercedes új vezetőt talált Hamilton helyére: Mi várható a csapatnál?

A Mercedes új vezetőt talált Hamilton helyére: Mi várható a csapatnál?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Olasz lapértesülések szerint Toto Wolffék a Ferraritól épp a hétszeres F1-es világbajnok miatt távozó Carlos Sainzra csaphatnak le.

A 2025-ös Formula-1-es pilótapiac egyik izgalmas kérdése, hogy ki fog csatlakozni George Russell mellé a Mercedes csapatához, Lewis Hamilton helyére, aki a Ferrarinál folytatja tovább.
A legfrissebb hírek szerint végül az olasz Carlos Sainz lehet az, aki a Mercedesnél folytatja, a Gazetta dello Sport értesülései szerint. Sainz kétéves szerződést kötne a csapattal, beleértve az új szabályrendszer első éves szezonját is.
További lehetséges opciók között felmerültek Verstappen és az ifjú tehetség, Andrea Kimi Antonelli nevei. Ugyanakkor várhatóan Verstappen a Red Bullnál marad, míg Antonellinek a Williamsnél lehetne esélye ülést találni.
A Sainz csatlakozásával az Aston Martin lehetőségei is valószínűleg szűkülnek, így leginkább a Sauber/Audi-projekt lenne másik opció Sainz számára. Ezen felül a Red Bullnál is szóba került a pilóta, de Sergio Perez jó formája alapján jelenleg nem lenne ok a mexikói cseréjére.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések