Marko Ricciardonak ultimátumot adott a sajtó szerint?

Marko Ricciardonak ultimátumot adott a sajtó szerint?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Állítólag ha azonnal nem szedi össze magát és nem javul jelentősen a Japán, valamint a Kínai Nagydíjon, akkor végleg lezárulhat az F1-es karrierje.

A New Zealand Herald beszámolt arról, hogy Daniel Ricciardo F1-es pályafutásából talán csak két futam van hátra, mivel Helmut Marko ultimátumot adott neki a Japánban és Kínában mutatott gyenge teljesítmény miatt. A Red Bull korábbi versenyzőjeként Ricciardonak nehezen ment a visszatalálás a szimulátoros munkák során, de végül felkészült a visszatérésre és helyet kapott az AlphaTauri csapatánál.

Ricciardo kezdetben jól teljesített, de Zandvoortban sérült meg, így helyére Liam Lawson került, aki meggyőző teljesítményt nyújtott. Ricciardo eddig mindhárom alkalommal alulmaradt csapattársával szemben, és Marko szerint időben kellene javítania a produkcióján. Amennyiben ismét lecserélik, az valószínűleg Daniel Ricciardo F1-es karrierjének végét jelentené.

A háttérben az is felmerült, hogy Sergio Perez lehetett volna az új kihívó, de jelenleg nem teljesít megfelelően a Red Bull csapatában. Lawson a jövőben jelenthet alternatívát a mexikóinak, de egyelőre nem biztos, hogy Ricciardo helyére lép majd.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések