Az új Ferrari rekordsebességgel száguldhat a pályán

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Megint kezdődik: az olasz sajtó értesülései szerint a Ferrari komolyat lépett előre a szimulátorban az új autójával.

A cikkek szerint a Ferrari új autója jelentős fejlődést mutat a tavalyi modellhez képest, amit az olasz sajtó is megerősít. Az aktuális hírek szerint akár hét tizeddel is javultak az előző évhez képest, ami jelentős előrelépést jelenthet.
Egy Crash cikk a Corriere dello Sport-ra hivatkozva osztotta meg ezt az információt. A Bahreini Nagydíj idén 850 ezreddel volt gyorsabb, mint tavaly, ami a pole-pozíciót jelentette. Bár ez az eredmény csak átlagos fejlődésként értelmezhető, mivel tavaly az autó még a szabályváltozások miatt épült, idén várhatóan nem tudnak ennyi időt faragni.
A Ferrari február 13-án mutatja be 2024-es versenyautóját, és mindkét versenyzőjének szerződése év végén lejár. A pletykák szerint Charles Leclerc már aláírt egy hosszabbítást, és a Scuderia és Carlos Sainz is a közös folytatást szeretné.
Tavaly Sainz volt az egyetlen, aki nem a Red Bull pilótájaként nyert versenyt, de végül csak nagyon kevéssel maradtak le a konstruktőri második helyről. Kérdés, hogy az állítólagos hét tizedes javulás elég lesz-e a Red Bull ellen, akik valószínűleg szintén keményen dolgoznak a télen.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések