Versengés a csúcson: Audi felfigyelt Sainzra, Horner pedig alaposan odaszólt a Mercedesnek a legfrissebb F1 hírek szerint

Versengés a csúcson: Audi felfigyelt Sainzra, Horner pedig alaposan odaszólt a Mercedesnek a legfrissebb F1 hírek szerint

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az FIA megmagyarázta a hétvégi safety car-incidenst, Toto Wolff bizakodó, Fernando Alonso önkritikus: a nap legfontosabb hírei egy cikkben.

A Stake F1 Team csapatfőnöke, Alessandro Alunni Bravi egyértelmű utalást tett arra, hogy Carlos Sainz az Audi csapathoz való átigazolás egyik fő kiszemeltje lehet, bár más opciók is szóba jöhetnek. A Ferraritól távozó spanyol versenyzőt Bravi szerint nagyon jó választás lenne a csapatnak, és kiemelte Sainz kiváló teljesítményét és csapatjátékos hozzáállását.

Az FIA magyarázatot adott arra, hogy miért küldték be a biztonsági autót a hétvégi futamon megfelelő időben, hogy ne veszélyeztessék a mentőszemélyzetet, és ezáltal Lando Norris egy teljesen ingyen bokszátadáshoz juttatták, mely nagy előnyt jelentett a verseny szempontjából.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke nyilatkozatában elárulta, hogy 220 ember váltott a Mercedestől a Red Bull Powertrains csapatához, és úgy véli, hogy ez egy nagy mozgásra utalhat a csapatok között. Továbbá Horner szintű Adrian Newey távozása miatt nagyobb változásokra számítanak.

Fernando Alonso beismerte, hogy nem hozta a legjobb formáját a hétvégi Miami Nagydíjon, és kifejezte, hogy csapatának erősen vissza kell térnie a következő futamra. A spanyol versenyző önkritikusan értékelte teljesítményét, ugyanakkor pozitívan értékelte, hogy sikerült két pontot szereznie a versenyen.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke bizakodó hangvételű nyilatkozatában kiemelte, hogy Lewis Hamilton jó tempót diktált a vasárnapi futamon, bizonyítva a csapat elkötelezettségét és versenyképességét. Wolff hangsúlyozta, hogy a csapatra pozitív hatással van az, hogy a gyorsaságukat sikerült megmutatni a versenyen.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések