Aussie Grit: Ricciardo továbbra sem hagyja el a Red Bull-versenyülést

Aussie Grit: Ricciardo továbbra sem hagyja el a Red Bull-versenyülést

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Elismeri, hogy nem volt elég jó idén az F1-ben, de nem gondolja, hogy Perez hosszabbításával eldőlt volna, hogy soha nem térhet vissza a bikákhoz.

A Red Bull Racing hivatalosan bejelentette, hogy Sergio Perez két évre meghosszabbította szerződését, így 2026-ig biztosan a csapatnál marad. Ennek hatására Yuki Tsunoda és Daniel Ricciardo sem lép előre a csapaton belül, és Liam Lawson sem válik az anyacsapat pilótájává jövőre.

Ricciardo elismeri, hogy idén nem sikerült meggyőző teljesítményt nyújtania a Red Bull vezetősége számára, és bár nem mondott le arról, hogy újra a csapat tagja legyen, tudja, hogy jobban kell teljesítenie. Az ausztrál pilóta hangsúlyozza, hogy munkájára koncentrál, és igyekszik irányítása alatt tartani jövőjét a sportban.

Ricciardo bízik abban, hogy egy nap visszatérhet a Red Bull csapatához, de tudja, hogy ehhez kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania. Jelenlegi helyzete a Red Bull Racingnél még nem száz százalékos, de Peter Bayer vezérigazgató elégedett a csapat mindkét versenyzőjével. Ricciardo továbbra is motivált és boldog, hogy a Red Bull család tagja lehet.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések