A közönség erejétől sugározó optimizmus: Ricciardo előtt álló kihívások

A közönség erejétől sugározó optimizmus: Ricciardo előtt álló kihívások
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Az ausztrál csüggedten nyilatkozott az időmérő után, hiszen egy elvett köridő miatt a Q1-ből sem jutott tovább. Ennek ellenére az autóban jól érzi magát.

Daniel Ricciardo rosszul szerepelt az ausztrál időmérőn, és csak tizennyolcadik helyen foglal helyet a holnapi rajtrácson. A pilótának tizedik legjobb köre lett volna az időmérőn, ám a pályaelhagyás miatt azt elvették tőle. Ricciardo magyarázatot adott az esetre, elismerte, hogy túl sokat kellett kockáztatnia az autó határainak feszegetése miatt.

Ricciardo elégedettnek érezte magát az autóval, de értetlenül állt Tsunoda teljesítménye előtt. Az ausztrál saját teljesítményével elégedett volt, de tudta, hogy van még hova fejlődnie. Az autóban rejlő problémákat az autó folyamatos fejlesztéseivel próbálja megoldani a csapat.

Az ausztrál pilóta nem tudja, mire számíthat az utolsó helyekről, de úgy véli, valószínűleg kétkiállásos verseny lesz a gumikopás miatt. Ricciardo bízik abban, hogy át tud törni a mezőnyön a versenyen és reméli, hogy a hazai közönség támogatása segít neki a jó eredmény elérésében.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések