Az összkép alapján Perez második helye nem csak a Red Bull sikere, hanem a csapat mérnökei, stratégái és a versenyző tehetsége is

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az energiaitalosok F1-es főnöke állítja: nem függ a mexikói év végi helyezésétől a 2024-es ülése. Horner továbbra is pilótája év eleji formáját hozná vissza.

A Formula-1 paddockban már hosszú ideje szó van Sergio Perez gyenge teljesítményéről és kérdéses jövőjéről. Különböző pletykák kaptak teret az elmúlt időszakban, többek között az is, hogy a pilóta hazai nagydíján bejelenti visszavonulását, illetve hogy attól függ, megtarthatja-e a helyét a Red Bullnál 2024-re. A legutóbbi USA Nagydíjon Perez közelebb került ahhoz, hogy megőrizze a második helyét a világbajnokságon, mivel Lewis Hamilton utólagos kizárása miatt távolodott tőle a hétvégén. A Red Bull csapatvezetője, Christian Horner hangsúlyozta, hogy nincs előzetes feltétel Perez számára a maradáshoz, és a csapat célja az, hogy a mexikói visszatérjen a korábbi, jó formájába. A 2025-ös ülés tekintetében még nem hoztak döntést, és számos lehetőség áll előttük.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések