A Pitwall Kritikát fogalmaz a 2026-os F1-es szabályokkal kapcsolatban

A Pitwall Kritikát fogalmaz a 2026-os F1-es szabályokkal kapcsolatban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Fordulatos Kanadai Nagydíj, a 2026-os autók miatt aggódó pilóták, Perez és Tsunoda hosszabbítása és az év átigazolása a MotoGP-ben: ezekről beszélgettünk.

A hétvégi F1-es Kanadai Nagydíj eseményeiről és fontosabb történetszálaival együtt, a Pitwall e heti friss adásában kiemelt figyelmet kapott a 2026-os szabályrendszer bejelentése és a kapcsolódó aggodalmak, valamint Sergio Perez és Yuki Tsunoda hosszabbítása.
Az adásban továbbá részletesen elemeztük Esteban Ocon és Carlos Sainz helyzetét, valamint Marc Marquez gyári ducatis előléptetését a MotoGP-ben és Jorge Martin reakcióját a kikosarazásra.
Említést tettünk továbbá a Tereprali-vb-ről és a hétvégi magyar sikereseiről is, így széles körben foglalkoztunk a motorsport legfontosabb híreivel és eseményeivel.
Ha lemaradtál az adásról, vagy szeretnéd újra meghallgatni, ne felejtsd el, hogy 19:00-kor elérhető lesz a YouTube-on, vagy később visszanézheted, illetve podcast formátumban is elérhető lesz a megadott linken: https://podcasters.spotify.com/pod/show/pitwall-formula. Legyen szép napod!

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések