Az F1 pilóták legfrissebb hírei és izgalmas történetek a pályán

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hamilton vagy Rosberg a jobb? Megérdemel még egy esélyt Mick Schumacher? Maradnak az Alpine versenyzői? Ki lehet Hamilton legjobb utóda? Vasárnapi F1-es hírek és sztorik.

A következő hírek összefoglalásával kezdjük: A Williams csapatfőnöke megerősítette, hogy a csapat nem tervezi a patinás márka eladását, mivel nagyon értékesnek tartják. Így úgy döntöttek, hogy a festéssel tisztelegnek a csapat múltja előtt. A Mercedesnél dolgozó James Vowles pedig Lewis Hamiltont nevezte meg a legtehetségesebbnek azok közül az öt versenyző közül, akikkel dolgozhatott.

Eddie Jordan és David Coulthard Lewis Hamilton utódjáról beszélgettek, előbbi Sebastian Vettelt, utóbbi pedig Fernando Alonsót képzelte el az ideális utódnak. Esteban Ocon és Mick Schumacher is jelölt lehet az ülésre – a francia pilóta szívesen látná újra régi cimboráját az F1-ben, persze nem a saját kárára. Ocon már tárgyal a folytatásról az Alpine csapattal, és ahogy Bruno Famin, az Alpine vezetője elmondta, semmi sürgető nincs, így nyugodtan haladnak az egyeztetésekkel a 2025-ös időszakra. Ocon elmondta, hogy az F1-es hétvégéken is szimulátorozik.

Két másik csapatról is érkeztek hírek: A Haas csapat legfőbb szponzora erős évet zárt, annak ellenére, hogy az amerikai csapat az utolsó helyen végzett a konstruktőri bajnokságban. A Red Bull technikai igazgatója elárulta, hogy a tavalyi autón is találtak gyengeségeket, annak ellenére, hogy tökéletesnek tűnt.

A szezonrajt közeleg, a következő négy napban az összes eddig bemutatásra váró autót is leleplezik. Emellett a Formula Podcast legújabb adásában beszéltek az Andretti- és a Horner-ügyről is.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések