Perez aláír Kanadához: izgalmas F1 hírek a kedd esti összefoglalóban

Perez aláír Kanadához: izgalmas F1 hírek a kedd esti összefoglalóban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Új autóval készülhet Hamiltonra a Ferrari, halálos fenyegetést kapott az F2-es bajnok, eshet a Kanadai Nagydíjon: a Formula.hu napi F1-es hírösszefoglalója.

A Red Bull bejelentette, hogy Sergio Perez még két évig marad csapatuknál, és a mexikói versenyző 2025-ben és 2026-ban is velük lesz. Perez megígérte, hogy kiváló eredményekkel hálálja meg a bizalmat, míg Christian Horner szerint fontos a stabilitás a csapatban, és bíznak jelenlegi pilótapárosukban.

A Ferrari tervei között szerepelhet egy új autó, amely 2025-re valósulhatna meg, ez Lewis Hamilton érkezését is kedvezőbb pozícióba hozná a csapatnál. Hamilton szerint a Ferrarinál is könnyen be tudna illeszkedni, és a csapatfőnök szerint két erős pilótával jobb esélyeik lennének.

A hétvégén sor kerül a Kanadai Nagydíjra Montrealban, ahol az időjárás is befolyásolhatja az eseményeket. A Brembo adatai szerint a pálya magas fékterhelést jelent az autóknak, és a legnehezebb ponton 5,1G erőhatás nehezíti a fékezést. fontos tudnivalók megtalálhatók a Kanadai Nagydíj programjával kapcsolatosan, amit érdemes figyelembe venni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések