Piastri: Norris tempója és győzelme ‘nagyon jó jel’

Piastri: Norris tempója és győzelme ‘nagyon jó jel’
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A McLaren-pilóta ugyan pont nélkül, de pozitívumokkal távozott a futamról. Örül Norris sikerének, és várja, hogy megkapja a teljes fejlesztési csomagot.

Oscar Piastri tizenharmadik lett a Miami Nagydíjon Carlos Sainz-szel való érintkezés miatt, pontosan a verseny harmadik harmadában, aminek következtében bokszba kellett mennie. Bár pont nélkül zárta a futamot, mégis pozitívan állt hozzá, különösen Lando Norris első F1-es győzelme után. A McLaren pilótája, Norris, és a dobogós Verstappen és Leclerc is méltatták az ausztrál fiatal tehetséget és a csapat erőfeszítéseit.

Piastri reménykedik, hogy ő lehet a következő győztes a Forma-1-ben, és izgatottan várja az imolai hétvégét. Bár versenye nem zárult pontszerző helyen, örült a rajtnak és a Leclerc előzésnek, de az incidens során sérült első szárnya miatt a verseny nem alakult a javára. Kína után, ahol rosszabbul szerepelt, örül az előrelépésnek, és lát fantáziát a szezonnak a folytatására. Piastri szerint pozitív jel, hogy a jelenlegi tempóval versenyképesek, és egy jó iránymutatás a következő futamokra.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések