Ausztrália: Norris győzött, Ricciardo búcsúzott, Verstappen fenyegetett az F1 vasárnapi hírekben

Ausztrália: Norris győzött, Ricciardo búcsúzott, Verstappen fenyegetett az F1 vasárnapi hírekben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Fölényes McLaren-diadal Szingapúrban, Ricciardo könnyek között értékelt, Verstappen távozhat az „ostoba” büntetése után, Hamiltonék rosszul lettek: a nap hírei egy helyen.

A vasárnapi Formula-1-es Szingapúri Nagydíjat Lando Norris nyerte Max Verstappen és Oscar Piastri előtt, Norris ezzel közelített Verstappent az összetettben, míg a McLaren már vezet a konstruktőrök között. Norris két falérintésével magyarázta diadalát, Verstappen viszont nem elégedett a második hellyel, továbbra is harcolna Norris ellen.
Piastri szép felzárkózást mutatott be a versenyen, míg a Mercedes-pilóták, Lewis Hamilton és George Russell túlhevüléssel küzdöttek, Hibás döntés volt Hamilton lágy gumikon rajtolása.
Daniel Ricciardo könnyek között köszönt el a futam után, utalva arra, hogy ez lehetett az utolsó versenye az F1-ben. Verstappen lázadásáról és lehetséges korai visszavonulásáról is beszélt az újságíroknak.
A McLaren szárny és a Red Bull juniorjai is téma voltak: a McLaren szárnya szabályosnak bizonyult, Russell neve pedig felmerült a Red Bullnál.
MotoGP-ben Bastianini előzte Martint, míg Bagnaia bukott a versenyen.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések