Norris: A futamgyőzelem még várat magára

Norris: A futamgyőzelem még várat magára

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lando Norris szerint nem lehetetlen, hogy idén a pódium legfelső fokán ünnepeljen csapatával, ám ennek érdekében rengeteget kell fejlődniük – azt is elárulta, milyen futamra számít Kínában.

A McLaren csapata jelenleg a harmadik helyen áll a konstruktőri világbajnokságban a Red Bull és a Ferrari mögött, de ennek ellenére Lando Norris szerint a hosszú kanyarokban jelentős gyengeségeik vannak, amelyek a versenyeken problémákat okozhatnak.
A csapat legfőbb célja a 2024-es szezonban a dobogó legfelső fokára állni, azonban Norris hangsúlyozza, hogy még van mit fejlődniük az autó teljesítményében és az egyes területeken.
Az elvárásoknak megfelelően hajtottak végre minden lépést, de Norris szerint még mindig vannak gyengeségeik, amelyeket ki kell javítaniuk ahhoz, hogy valóban versenyképesek legyenek a csúcscsapatokkal szemben.
A McLaren reményei szerint az autó fejlesztése és a csapat teljesítményének javulása révén lehetőségük lehet futamot nyerni és versenyképesek lenni az élmezőnyben, de ezek az előrelépések még feltételes jellegűek a jelenlegi helyzetben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések