Norris: Az elszalasztott lehetőség keserű íze

Norris: Az elszalasztott lehetőség keserű íze

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Csalódott a brit a futamot követően: Norris szerint megvolt a tempója egy újabb elsőséghez. A startnál történt visszaeséséért felelősséget vállal, a következő futamon pedig megszerezné második győzelmét.

Lando Norris a harmadik helyről rajtolt, majd a Spanyol Nagydíjon a második helyen végzett Max Verstappen mögött, sikerrel alkalmazva izgalmas taktikáját és felzárkózását. Bár frissebb gumikon próbálkozott az utolsó körökben, végül két másodperces hátránnyal zárta a versenyt. Norris csalódott volt, de kiemelte autója gyorsaságát, és hálásan említette a csapat munkáját.

A pozícióvesztés okáról őszintén beszélt, elmondása szerint nem teljesen tisztázódott számára, hogy pontosan mi történt a rajt után. Bár gratulált a győztes Red Bull csapatának és Verstappennek, elismerve, hogy hozzájárultak a sikerükhöz, így is frusztrálónak érezte az események alakulását. Norris pozitívan tekint a következő két futamra Ausztriában és Silverstone-ban, ahol a jó tempó és az eddigi teljesítményei alapján optimista a dobogós helyezések kapcsán.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések