A versenyzők és a versenyzés könyörtelen világa: Norris és Verstappen küzdelme az élen

A versenyzők és a versenyzés könyörtelen világa: Norris és Verstappen küzdelme az élen

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A McLaren britje jelentős különbséggel szerezte meg a pole-pozíciót, ám Verstappen veszélyes lehet – azonban a fejlesztések működnek, így szoros csatára számít.

A hollandiai Forma-1-es Nagydíj időmérőjét Lando Norris nyerte meg Max Verstappen előtt három és fél tizeddel. Norris a zandvoorti pályán a második pilóta, aki pole-pozícióval rajtolhatott a 2021-es visszatérés óta. Az Ausztrál Nagydíj pole-jét óta az elsőszámú McLaren pilótának sikerült időmérő dobogós helyezést elérnie, Oscar Piastri lett a harmadik az időmérőn. Norris elégedett volt a csapat munkájával és a saját teljesítményével, és köszönetét fejezte ki a fejlesztésekért.

A McLareneknek sikerült jól alkalmazkodniuk a változó időjárási körülményekhez. Norris elmondása szerint bár kihívást jelentők ezek a trükkös pályaviszonyok, de magabiztos volt az autóban és a teljesítményében. A versenyző izgatottan várja a holnapi futamot, ahol szoros küzdelemre számít Max Verstappennel, aki egész hétvégén gyors volt. Norris kíváncsian várja a hazai futamot.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések